Plażowanie z Sokołowem
Plażowanie z Sokołowem.
6 popularnych kurortów, ogromna ilość atrakcji i tysiące gości – ruszyła 10 edycja „Projektu Plaża” telewizji TVN. Po raz kolejny partnerem projektu została firma Sokołów S.A., która przez kolejne wakacyjne weekendy zaprasza do swojej plażowej strefy.
„Projekt Plaża” już od dziesięciu lat odwiedza nadmorskie kurorty, dostarczając mnóstwa okazji do dobrej zabawy i aktywnej rozrywki. Po sukcesie ubiegłorocznych działań, do projektu kolejny raz dołączyła firma Sokołów S.A.
W specjalnie przygotowanej strefie, Sokołów przygotował degustacje najwyższej jakości produktów, wybranych z szerokiego asortymentu firmy, m.in. steków, burgerów, produktów grillowych, parówek, przekąsek, wędlin Naturrino oraz Drób Premium. Pokazy kulinarne poprowadzi szef kuchni Dominik Moskalenko – ekspert kulinarny Sokołowa.
Na aktywnych czeka animator z całą gamą konkurencji sportowych. Najmłodsi plażowicze mogą natomiast spróbować swoich sił w grach na specjalnych, dotykowych ekranach. Najlepsi otrzymają nagrody – gadżety plażowe oraz idealne na wakacje przekąski – Salami Chips, Orliki i Kabanosy Francuskie.
W strefie Sokołowa nie zabraknie również znanych osób – w soboty Dominikowi Moskalenko towarzyszył będzie Olivier Janiak, który sprawdzi, jakie dania przygotuje sokołowski szef kuchni.
Co sobotę w porannym paśmie TVN widzowie będą mogli zobaczyć relacje z nadmorskich wydarzeń w ramach „Projektu Plaża” oraz inspiracje kulinarne.
„Projekt Plaża” zagości w poniższych miejscowościach:
-
Świnoujście 15-23 lipca
-
Darłowo 28-30 lipca
-
Łeba 4-6 sierpnia
-
Władysławowo 11-13 sierpnia
-
Olsztyn 18-20 sierpnia
Dodatkowych informacji udziela:
Aleksandra Chalimoniuk
Dyrektor Spółki ds. PR i Komunikacji
Sokołów S.A.
aleksandra.chalimoniuk@sokolow.pl
Tel. +48 795506274
O firmie Sokołów S.A.
SOKOŁÓW S.A. to lider i najbardziej rozpoznawalna marka w branży mięsnej w Polsce, znana i ceniona za granicą. Do najsilniejszych marek spółki należą Sokoliki, Gold, Uczta Qulinarna, Naturrino, Darz Bór. Główna siedziba spółki znajduje się w Sokołowie Podlaskim. Zakłady produkcyjne zlokalizowane są w Sokołowie Podlaskim, Kole, Robakowie, Dębicy, Czyżewie, Jarosławiu i Tarnowie. Spółka posiada również biuro w Warszawie.
Grupa SOKOŁÓW S.A. od lat jest prekursorem zmian i wyznacza nowe standardy w branży przetwórstwa mięsnego. Do produkcji wykorzystuje surowce najwyższej jakości, w dużej części pozyskiwane w ramach programów współpracy z hodowcami. Produkcja odbywa się zgodnie z wymaganiami uznanych międzynarodowych standardów IFS oraz BRC. Wszystkie zakłady posiadają certyfikat ISO14001, potwierdzający spełnianie najwyższych wymagań dotyczących środowiska.