Tu Świnoujście

SPHINX z dokładką na dzień babci i dziadka

Restauracje SPHINX, jedna z największych sieci gastronomicznych w Polsce, na najbliższy weekend ruszają z ofertą „Obowiązkowa dokładka w dzień babci i dziadka”.  Zamówione w lokalu danie shoarma klasyczna, delikatna, złocista, ostra oraz de luxe będzie serwowane w wersji XL zamiast standardowego – przy niezmienionej cenie. Oferta będzie dostępna 21 i 22 stycznia we wszystkich restauracjach SPHINX w Polsce.

W dniach babci i dziadka chcemy uhonorować długą tradycję dokładek „jak u babci”, dlatego  przygotowaliśmy ofertę skrojoną pod to święto. W tym czasie najpopularniejsze wersje shoarmy zamieniamy na wersję powiększoną XL, bez żadnej dopłaty. Od lat obserwujemy, że rodziny zapraszają babcie i dziadków z okazji ich święta do naszych restauracji i tego samego spodziewamy się w tym roku. W tych dniach łączymy pokolenia – przy jednym stole świętują dzieci, rodzice i dziadkowie – mówi Mateusz Cacek, wiceprezes Sfinks Polska, spółki do której należy sieć SPHINX.

Shoarma doprawiona unikalną mieszanką ziół i przypraw jest znakiem rozpoznawczym restauracji SPHINX od ponad 25 lat oraz najchętniej zamawianym daniem tej sieci. Zgodnie z hasłem marki „Jesz jak chcesz”, shoarma jest dostępna w wielu wariantach różniących się rozmiarem, rodzajem mięsa oraz dodatkami. Zawsze jednak podawana jest z wypiekaną na miejscu bułką pita. W ramach oferty „Obowiązkowa dokładka w dzień babci i dziadka” zestaw standardowy shoarmy klasycznej, delikatnej, złocistej, ostrej oraz de luxe będzie zamieniony na wersję XL, czyli z większą ilością mięsa oraz frytek lub ryżu. Zasady oferty są bardzo proste – aby z niej skorzystać niepotrzebny jest żaden kod ani aplikacja. Oferta jest dostępna we wszystkich restauracjach SPHINX.

Joanna Milewska, Practum Consulting

Exit mobile version