Świnoujście. Warsztaty szkoleniowe na promie Polonia uczniów Centrum Edukacji Zawodowej i Turystyki.
W dniu 8 stycznia 2019r. uczniowie z klasy III w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych wzięli udział w kolejnych warsztatach szkoleniowych na promie Polonia.
Szkolenie prowadził Executiv Head Chef – Rafał Babkiewicz oraz Pierwszy Kucharz – Michał Mrozik. Tematem szkolenia były przystawki zimne i gorące z różnych surowców.
Uczniowie poznali zasady sporządzania i podawania zakąsek oraz dodatków do nich. Po przygotowaniu przystawek z warzyw, ryb i owoców morza oraz z mięsa odbyła się degustacja potraw.
Centrum Edukacji Zawodowej i Turystyki w Świnoujściu
Źródło: http://www.cezit.swinoujscie.pl/
![Świnoujście. Warsztaty szkoleniowe na promie Polonia](https://tu.swinoujscie.pl/wp-content/uploads/hdimge250d7f725a24d5030a5f1a2a0a735.jpg)
![Świnoujście. Warsztaty szkoleniowe na promie Polonia](https://tu.swinoujscie.pl/wp-content/uploads/hdimg993071fb8a5c3d26498a54d272187a.jpg)
![Świnoujście. Warsztaty szkoleniowe na promie Polonia](https://tu.swinoujscie.pl/wp-content/uploads/hdimg524f5de069924d57f60ad0035927ce.jpg)
![Świnoujście. Warsztaty szkoleniowe na promie Polonia](https://tu.swinoujscie.pl/wp-content/uploads/hdimg16b5aaba698b3e6809902926098e4a.jpg)